EHF ИЗПРАТИ БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ДО БФ ХАНДБАЛ

EHF изпрати благодарствено писмо до БФ Хандбал

Благодарствено писмо към Българска федерация по хандбал и всички взели участие в организацията и провеждането на M19 EHF Championship Варна изпрати Европейската хандбална централа. Писмото е подписано от президента на EHF Майкъл Видерер и генералния секретар Мартин Хауслайтнер. В него се казва:

Използваме възможността от името на Изпълнителния комитет на Европейската хандбална федерация да благодарим на Българска федерация по хандбал за  организацията и провеждането на M19 EHF Championship 2021.

EHF и в частност официалните лица взели участие в първенството биха желали да изразят своята благодарност към БФХ и организационния комитет за домакинството на M19 EHF Championship, за осигуряването всички необходими мерки по подготовката на първенството, за предоставените инфраструктурни условия и гостоприемството към участниците и европейското хандбално семейство.

Положителният отзвук от проявата нямаше да бъде възможен без положените усилия от страна на БФ Хандбал, която, като местен организатор, приветства топло EHF и седем национални делегации в град Варна.

Още веднъж и специално от името на официалния представител на EHF на първенството – г-н Франциско Блазкез, както и от организационния екип на EHF, бихме искали да Ви благодарим за сътрудничеството и да Ви поздравим за това успешно проведено събитие. Любезно Ви молим да предадете нашите благодарности към организационния комитет и всички помогнали за провеждането на проявата в град Варна.

Оставаме в очакване на бъдещи сътрудничества.

С най-добри пожелания,

МАЙКЪЛ ВИДЕРЕР

Президент на EHF

МАРТИН ХАУСЛАЙТНЕР

Генерален секретар на EHF

Вашият коментар

Top