БФ ХАНДБАЛ ОТБЕЛЯЗА 60-ГОДИШНИЯТ СИ ЮБИЛЕЙ СЪС СТИЛНО ТЪРЖЕСТВО В ГАБРОВО

_60

Българска Федерация Хандбал отбеляза 60-годишният си юбилей със стилна церемония и тържество в Габрово в петъчната вечер. Над 160 гости присъстваха на събитието, като сред тях бяха хандбалисти, треньори, съдии и деятели от всички поколения.

Празненството започна с емоционално слово от президентът на БФХ Росица Бакърджиева-Коева. Церемонията бе уважена от началникът кабинет на Министерството на младежта и спорта (ММС) Айлин Дахилова-Василева, председателят на Фондация „Играй с Развитие“, която от тази година подпомага хандбалната федерация, Александър Александров, кметовете на Габрово Таня Христова и на Ловеч Корнелия Маринова, заместник областният управител на Ловеч Бойко Пъдарски, началник отдел „Спорт, превенции и младежки дейности“ в Община Бургас Веселина Деведжиева, както и много други официални гости.

По време на тържеството бяха раздадени плакети и награди за отличилите се през годините състезатели, треньори и ръководители. Сред тях бяха личности като Никола Илиев, Йонко Стоянов, Симеон Съев, Стефан Чернев, Светломир Гоцов и много други.

След това бе и гала вечерта в ресторанта на местен хотел, на която имаше много изненади за гостите, музикална програма, а всичко завърши с фойеверки.

Източник: Sportal.bg

https://www.sportal.bg/video.php?video=117409

44180450_842381139427314_3443756691202506752_n

Вашият коментар